Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικού!

Παραμένουν ως έχουν οι βαθμολογικές ποινές για Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικό.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα αναμονής η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την ετυμηγορία ως προς τις εφέσεις που άσκησαν Αστέρας Αμαλιάδας και Εθνικός κατά των πρωτόδικων αποφάσεων, με τις οποίες τους επιβλήθηκαν αφαιρέσεις βαθμών.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε απορριπτικές αποφάσεις, γεγονός που σημαίνει πως ο βαθμολογικός πίνακας του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου παραμένει όπως προέκυψε μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας επιτροπής και το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Football League πηγαίνει στον Ηρόδοτο.

Η μόνη διαφοροποίηση που προκύπτει μετά τις αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων αφορά τους Μανώλη Παπαματθαιάκη και Ανδρέα Ξυδάκη, των οποίων η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μειώθηκε από έξι σε δύο μήνες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-05-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες».

Να σημειωθεί πως Εθνικός και Αστέρας Αμαλιάδας διατηρούν το δικαίωμα προσφυγής κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.