Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Κώστας Μπρούβας

Ο Κώστας Μπρούβας πήρε μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής του, καθώς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ο Κώστας Μπρούβας πήρε μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής του, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Ο Κώστας Μπρούβας με δήλωσή του στο sportime24.gr έκανε γνωστή την απόφασή του να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά:

«Η στιγμή που κάποτε φαινόταν μακρινή, έφτασε. Δύσκολη απόφαση, αλλά συνειδητή. Το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής με βρίσκει γεμάτο από εμπειρία, γνώση, αλλά και αξίες, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί και προσφέρει. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν, που για πάνω από 20 χρόνια έκανα αυτό το «επάγγελμα». Η αγάπη, η αφοσίωση και η επιμονή που επέδειξα, ίσως να με πήγαν λίγο παραπέρα από εκεί που θα με έφτανε το ταλέντο μου. Νιώθω τυχερός γιατί απέκτησα πολλούς φίλους μέσα από το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η κληρονομιά που απέκτησα μέσα από το ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους παράγοντες, ομάδες και προπονητές που εμπιστεύτηκαν τις ικανότητες μου και να αποτελώ μέρος της δικής τους ιστορίας. Αυτό ήταν…».