Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας vs ΑΓΟ Θεσπρωτικού

Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από την ΑΕ Καναλακίου την 1η αγωνιστική των playoff,  βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς (Βαθμολογία Playoff).

Το Σάββατο 30/3 στις 6 μ.μ.  , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον  ΑΓΟ Θεσπρωτικού για την 2η αγωνιστική των playoff της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι παίκτες μας θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας των playoff και με τη βοήθεια των φίλων της ομάδας να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση διεκδικώντας το 1ο «ροζ φύλλο» στα playoff . Η ομάδα του Θεσπρωτικού προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα της Β’ φάσης με 79-70 επί του Πήγασου Αγρινίου. Το πλήρες πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των playoff μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο Βαθμολογία Playoff.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!