Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το ματς δεν μας ήθελε η τύχη»

Δείτε τι δήλωσαν οι Νικόδημος Παπαβασιλείου και Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο.

photo: intime.gr

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νικόδημος Παπαβασιλείου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τους Αρτινούς όσο και γενικότερα στην εφετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας του:

«Θέλαμε να τελειώσαμε την χρονιά στην έδρα μας με νίκη όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και γενικά αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η δική μας. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος όλη την χρονιά απ όλα τα παιδιά. Πιστεύω παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και εξελίξαμε πολλά παιδιά και γενικότερα όλους τους παίκτες τόσο μέσα από τα παιχνίδια όσο και μέσα από την προπόνηση αλλά και την φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Νομίζω είναι μια πολύ πετυχημένη χρονιά για το Εργοτέλη.

Και στο Κύπελλο κάναμε μια φανταστική πορεία όπως και στο πρωτάθλημα. Ίσως με λίγη ωριμότητα θα μπορούσαμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις όμως δεν παύει η χρονιά να είναι επιτυχημένη.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς με την Δόξα Δράμας θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με επιτυχία και ίσως δώσουμε ευκαιρία και σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν φέτος.»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Απόστολος Χαραλαμπίδης ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζαμε ήρθαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε στο παιχνίδι όπου τα δώσαμε όλα. Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το ματς δεν μας ήθελε η τύχη. Τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει Εύχομαι στο τελευταίο ματς να έρθουν έτσι τα πράγματα και να είμαστε εμείς στην 10άδα.»

πηγή: liganews.gr