Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Θρίαμβος Λούρου και Εθνικός Φιλιππιάδας

Ο Θρίαμβος Λούρου υποδέχθηκε τον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 14η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με το σκορ να μένει στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν πρώτα με τον Κολιό στο 19΄ και με τον Δήμο στο 26΄αντίστοιχα, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στις δυο περιπτώσεις.

Η κατάσταση του παιχνιδιού άλλαξε όταν ο Κολιός δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε από το 31΄ τον Εθνικό με δέκα παίκτες.

Το 0-0 παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική αξία με τις δύο ομάδες να εξακολουθούν να τις χωρίζουν ένας βαθμός ( Θρίαμβος Λούρου 33 βαθμούς 1ο2 – Εθνικός Φιλιππιάδας 32 βαθμούς 2ος).

Ο Εθνικός τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Λύτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89 ο λεπτό.

Θρίαμβος Λούρου: Μήτσιος, Δάλλας (Λαμπρούσης 46΄), Δάσκαλος, Πάνου, Λάκκας, Κόλλινς, Κωνσταντινίδης (Κολιός Π. 61΄), Μαργώνης ( Κολιός Γ. 81΄), Μάγκος (Παππάς 61΄), Γεωργίου, Μπόμπορης

Εθνικός Φιλιππιάδας: Βαρέλης, Πάνου Λύτος, Παπαρούνης, Κίτσιος Γ., Γούλας, Νίκου (Κίτσιος Χ. 75΄), Δήμος ( Μπακοχρήστος 86΄), Κολιός, Δημουλάς, Μπότσαρης,