«Καθάρισε» από το πρώτο (2-0)

Επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες η Παναχαϊκή, που επικράτησε του Καραϊσκάκη.

Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι «κοκκινόμαυροι» νίκησαν με 2-0 τους Αρτινούς, που είχαν δοκάρι στα τελευταία λεπτά με τον Μακρή.

Γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε η Παναχαϊκή, με τον Κυνηγόπουλο στο 2ο λεπτό να νικά με σουτ τον Μέλκα και τον Μασούρα στο 17′ να παίρνει την πάσα του Μωραΐτη και να σκοράρει με σουτ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για τη μείωση, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιασικά.

Στην επανάληψη, ένα σουτ του Καραγιαννίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ στο 84′, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μακρή χτύπησε στο δοκάρι της Παναχαϊκής.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68′ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (62′ Αντωνακόπουλος)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Πανανίκου, Τσοντάκης (87′ Γούλας), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Ψιάνος, Μακρής, Χούσος, Κυριάκης (46′ Ραγκέλοφ), Κουσίδης (69′ Ευχαγγέλου), Λουκίνας

photo: intime.gr

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

πηγή: liganews.gr