Αρσένος: «Δύσκολη απόφαση η αποχώρηση από τα Τρίκαλα»

Το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον ΑΟ Τρίκαλα έστειλε μέσω του trikalanews, ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος.

Αναλυτικά:

«Για μένα ήταν μια ακόμη πολύ καλή εμπειρία. Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή να δουλέψω για τον ΑΟ Τρίκαλα

Ήμουν επιλογή του Παναγιώτη Μαντζανά. Μπορεί να τον στεναχώρησα με την απόφαση μου αλλά για μένα προέχει το περιβάλλον μου ενώ οι φορτωμένες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να πάρω μια δύσκολη απόφαση.

Είμαι χαρούμενος που αφήνω την ομάδα στην πρώτη θέση και εύχομαι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στην πόλη θεωρώ ότι έκανα φίλους και είμαι ευλογημένος που δούλεψα τόσο σε αυτή την ομάδα όσο και για το γεγονός ότι συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Με τον κ. Μαντζανά είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι.

Είχαμε 4 μήνες στην ομάδα με τους συνεργάτες μου όπου περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις αλλά παρόλα αυτά κρατήσαμε την ομάδα σε υψηλά επίπεδα. Σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει ακόμη καλύτερη οργάνωση για το καλό του συλλόγου.

Ευχαριστώ τον Τάκη Ρούσσα για την άριστη συνεργασία , τους Αυγέρο, Ζαλαώρα που έκαναν αυτό που έπρεπε με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες μου για την άριστη συνεργασία και τους Καρακούση και Κατσαντώνη που ήμασταν όλη μέρα μαζί στο γήπεδο.

Όσο αφορά τους ανθρώπους του ερασιτέχνη για όσο λίγο τους γνώρισα τους ευχαριστώ για την συνεργασία και εύχομαι να είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τις εγκαταστάσεις που δύσκολα βρίσκεις σε ομάδες Superleague.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων για την αγάπη που μου έδειξε όλο αυτό το διάστημα»