Αστέρας Παραποτάμου–Ερμής Αμυνταίου 1-2 (video)

Την μέτρια εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Ερμή Αμυνταίου, για την 6η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, πλήρωσε ο Αστέρας Παραποτάμου. Ουσιαστικά οι του Αστέρα “πέταξαν” το α΄μέρος, αφήνοντας τον Ερμή να κάνει το παιχνίδι του και να πάει με 2 γκολ προβάδισμα στην ανάπαυλα. Στο 17΄ ο Χαϊτίδης έβγαλε πρόσωπο με πρόσωπο τον Μαυροματίδη με τον Πάντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα, όμως ο επερχόμενος Τσορλίνης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 37΄ ο Τσορλίνης έστρωσε ωραία στον Μαυρομαρατίδη, μετά από ένα-δύο, μέσα στην περιοχή του Αστέρα και ο αρχηγός των φιλοξενούμενων έκανε το 0-2 με ευθύβολο σουτ. Οι του Ερμή Αμυνταίου είχαν ακόμα δύο σπουδαία τετ-α-τετ με τους Θεοδουλίδη και Μαυροματίδη για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα στο α΄μέρος. Ο Παραπόταμος άγγιξε την ισοφάριση σε 1-1 με τον Γκόλια στο 26΄ όμως ο Περπερίδης βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να αλλάξει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.Οι κυανόλευκοι παρουσίασαν στη συνέχεια διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο, αφού μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη με σκοπό να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους ξαναέβαζε στη διεκδίκηση του αγώνα, όμως το πολυπόθητο γκολ που άναψε ξανά τη σπίθα ήρθε μόλις 10 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Κάσο τροφοδότησε τον Γκόλια κι αυτός με ξερό σουτ νίκησε τον Περπερίδη για το 1-2 στο 80ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά το ματς άνοιξε, με τον Αστέρα να τα δίνει όλα για την ισοφάριση, τον Ερμή να έχει κι αυτός ευκαιρίες στην κόντραγια ένα τρίτο γκολ, όμως το σκορ δεν άλλαξε, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παραπόταμος είναι πια ουραγός στον 3ο όμιλο, με 1 βαθμό, ισόβαθμος με την Καστοριά.
Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος, Μητσέλος Στ. (65΄ Καλέσης), Πανταζής), Καρράς, Μπάρκας, Σουλιώτης, Μητσέλος Αλ., Γιάκης (57΄ Κάσο), Διαμάντης (52΄ Νάκος), Γιαννακός (46΄ Παπανδρέου), Γκόλιας Γ.
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Γιορετζίδης, Παπναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Σερσένης, Χαϊτίδης (73΄Τριανταφύλλου), Μαυρομματίδης (77΄Μπίκος), Θεοδουλίδης (88΄Τσέλα), Τσορλίνης (92΄Δόνες)

Δείτε το βίντεο του theball.gr με τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού στον Παραπόταμο.

 πηγή: theball.gr