Αστέρας Πετριτή – Α.Ο. Τρίκαλα 1-2: «Χόρευαν» στη βροχή τα Τρίκαλα και νίκησαν Αστέρα Πετριτή!

Με το διπλό (2-1) από την έδρα του Αστέρα Πετρίτη απέδρασαν τα Τρίκαλα σε ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα και πολύ νερό από την δυνατή βροχή

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη, με τον διαιτητή να δίνει θέατρο στον παίκτη των Τρικάλων.

Ο Αστέρας Πετρίτη προηγήθηκε έξι λεπτά αργότερα όταν ο Γραμμένος έκλεψε την μπάλα από τον Θεολόγου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις για τέσσερα λεπτά καθώς στο 22′ ο Κορέλας ισοφάρισε για τον ΑΟΤ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα Τρίκαλα έκαναν την ανατροπή στο 35ο λεπτό με αυτογκολ του Γραικού.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν αλλά δυο πέναλτι στο 88΄ και 90+2΄ αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας με τα Τρίκαλα να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης) Πισσιάνης, Κορακιανίτης, Μπουκουνγκού, Πούλος, Τουρσίδης (60΄Γεωργοπάλης), Γαρδικιώτης (75΄Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Γραικός, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό (60΄Θηραίος)

ΑΟ Τρίκαλα (Αρσένος-Ρούσσας) Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης (30΄λ.τρ. Κατσαντώνης), Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου (46΄ λ.τρ. Τσιαφίτσας), Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (88΄Κοντογεώργος), Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κορέλας, Λουκάς (50΄λ.τρ. Γκοβίνας)