Ατομικό Μακρής και Μακρίδης

Στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/04) οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.
Η ομάδας μας προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, η οποία άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί τελικά την προσεχή Κυριακή 22/04, στις 17:00 το απόγευμα, στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου Κρήτης.
Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές κυρίως πάνω στην ομαδική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης. Ο Γιώργος Μακρής και ο Στέλιος Μακρίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός προπονήσεων παραμένουν ο Νίκος Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και ο Περικλής Μπουσινάκης (τραυματίας). Στον αγώνα με τον Εργοτέλη θα απουσιάσει ο Μάριος Χούσος, ο οποίος είναι τιμωρημένος (επτά κίτρινες κάρτες).
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα προπονηθούν στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (20/04) και στις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει από την Άρτα με προορισμό τον Πειραιά, απ’ όπου στη συνέχεια θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς (στις 21:00 το βράδυ) στην Κρήτη.