Αχιλλέας Νεοχωρίου – Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας 55-51

Τέλος στο αήττητο σερί για τον Άκτιο Απόλλωνα καθώς για την 6η αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νεοχωρίου στο Κλειστό Νεοχωρίου Άρτας όπου γνώρισε την ήττα με 55-51.

Ο Άκτιος Απόλλων πραγματοποίησε με διαφορά την χειρότερή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα με έλλειψη συγκέντρωσης , κακή αμυντική συμπεριφορά και άσχημες επιλογές στην επίθεση. Οι παίκτες του Άκτιου Απόλλωνα ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα και με το 1ο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 17-13. Στο Β’ δεκάλεπτο οι παίκτες του Άκτιου Απόλλωνα παρά την κακή αμυντική συμπεριφορά , βρήκαν λύσεις στην επίθεση και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 33-35. Στο 3ο δεκάλεπτο άλλαξε πάλι το προβάδισμα με τους γηπεδούχους να προσπερνούν και τους παίκτες του Άκτιου Απόλλωνα να έχουν κακές επιλογές και να πετυχαίνουν μόλις 6 πόντους. Με τον ίδιο ρυθμό εξελίχθηκε και το 4ο δεκάλεπτο με εξαίρεση τα τελευταία 4 λεπτά όπου ο Άκτιος Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μερικές συνεχόμενες καλές άμυνες που οδηγούσαν σε αλλαγή κατοχής της μπάλας, κατάφερε να μειώσει στους 3 πόντους  αλλά οι κακές επιλογές δεν έδωσαν δικαίωμα αντίδρασης με τους γηπεδούχους να παίρνουν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνος.

Δεκάλεπτα: 17-13, 16-22, 10-6, 12-10

Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας (Παπαμιχαήλ Μ.): Σιάρκος 2, Κίτσιος 1, Γκόπης 4, Τζάλλας 8 (2), Σκαμνέλος 8(2), Παπαμιχαήλ Α. 20(1), Αρβανιτίδης, Ευθυμίου 6, Αργυρός, Τσέτσικας 2.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική (7η) θα αντιμετωπίσει στης 8/12 στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Πήγασσο Αγρινίου με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 18:00.