Α. Κολοβός: «Θα δώσω το 100%»

Ο Αλέξανδρος Κολοβός, το νέο απόκτημα του Τηλυκράτη, μιλάει για τη μετακίνησή του από τον Πανλευκάδιο, όπου αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια, στους “κυανέρυθρους” για το νέο του ξεκίνημα.

Από το καλοκαίρι είχα συζητήσει – Μέτρησε η Γ΄ Εθνική

Το σχόλιο του για την μεταγραφή του στον Τηλυκράτη: ” Με τον Τηλυκρατη ήμασταν σε συζητήσεις από το καλοκαίρι αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσα να προσαρμοστώ εύκολα στην ομάδα. Αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν ότι ήθελα να αγωνιστώ και πάλι σε μια κατηγορία παραπάνω όπως είναι η Γ΄Εθνική και να πάρω περισσότερες εμπειρίες.

Να δώσω το 100%

Οι προσωπικοί του στόχοι: “Τώρα όσο αναφορά τους στόχους. Οι στόχοι μου είναι κοινοί με την ομάδα δηλαδή να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνετε στην βαθμολογία και γιατί όχι και πρώτοι. Επίσης εγώ θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ ατομικά και να βοηθήσω την νέα μου δίνοντας το 100% του εαυτού μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Οικογένειά μου ο Πανλευκάδιος

Για τον Πανλευκάδιο είπε: “Ο Πανλευκάδιος είναι μια ομάδα που πέρασα πολύ όμορφα χρόνια και μπορέσαμε να καταφέρουμε πολλά άσχετα αν μας πίστευαν πολύ ή όχι. Είναι μια ομάδα που θα την έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί αποτελείται από απίστευτους ανθρώπους. Πάντα θα είναι οικογένεια μου.”

Υγεία και ο κόσμος δίπλα μας

Τέλος, ένα μήνυμα στον κόσμο: “Ελπίζω στον Τηλυκράτη να είμαστε όλοι υγιείς και με το κόσμο δίπλα μας στο τέλος θα είμαστε και χαρούμενοι γιατί θα έχουμε πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε βάλει. Ευχαριστω πολύ.

πηγή: lefkadasportnews.gr