Α. Χαραλαμπίδης: «Δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες στην έδρα μας»

«Πολύ σημαντική νίκη, την χρειαζόμασταν» τόνισε ο Απόστολος Χαραμπίδης.

 Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε στο Liga News για τη νίκη με τον Ηρόδοτο, το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του, την δύσκολη συνέχεια αλλά και την μάχη κορυφής και παραμονής στην Football League.

«Πολύ σημαντική νίκη»

Για τη νίκη με τον Ηρόδοτο και αν σας δίνει ώθηση για την συνέχεια:  «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, την χρειαζόμασταν πάρα πολύ και για ψυχολογικούς λόγους. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση και δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς».

«Θα έρθουν τα γκολ»

Για το επιθετικό πρόβλημα (ενεργητικό μόλις 9 γκολ): «Δουλεύουμε καθημερινά για να το λύσουμε. Όταν μια ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ»

«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς»

Για την δύσκολη συνέχεια (εντός Κέρκυρα, εκτός Αιγινιακό, εντός Παναχαϊκή): «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα. Θα δουλέψουμε πολύ όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς. Δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς».

«Ο Βόλος το προβάδισμα, θα γίνει μάχη παραμονής»

Για την μάχη κορυφής και παραμονής :«Ο Βόλος έχει προβάδισμα για την άνοδο αλλά τελευταία έχει κάποιες απώλειες βαθμών. Η Παναχαϊκή μπαίνει δυνατά για τις πρώτες θέσεις. Οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την κορυφή έχουν απώλειες βαθμών στα τελευταία παιχνίδια.

Για την μάχη παραμονής, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Με δύο νίκες ανεβαίνεις βαθμολογικά και με δύο ήττες πας στις τελευταίες θέσεις. Θα γίνει μια μάχη».