Α. Χαραλαμπίδης: «Κρίμα για τα παιδιά»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την αδικία στο πρόσωπο των παιδιών του Καραϊσκάκη Άρτας και της προσπάθειας τους.
photo: intime.gr

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως τα λάθη της διαιτησίας αδικούν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Καραϊσκάκη.

Στην φάση του δευτέρου γκολ που σημείωσε ο Πλατανιάς στάθηκε ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως όλοι είδαν πώς σημειώθηκε. Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά την ήττα με 2-0 στα Χανιά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία και μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού είχαμε κατοχή και αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ και ένα δοκάρι, αλλά δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι δείξαμε πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο για δέκα, δεκαπέντε λεπτά χαθήκαμε και έγινε ένα λάθος που έφερε το γκολ που δεχθήκαμε.

Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε, και εκεί που κάνουμε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι ήρθε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Πιστεύω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και ξέρουμε πως όλοι πλέον είναι τελικοί για εμάς ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε».

Υπάρχει παράπονο για την διαιτησία;

«Πιστεύω τα είδαν όλοι. Δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία επειδή θα μας καλέσουν άμεσα. Πιστεύω ο κόσμος είδε τι έγινε και πώς δεχθήκαμε το γκολ. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να παλεύουν και να γίνονται αυτά τα λάθη».

footballleaguenews.gr