Βέρμπης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στο φιλικό Ανατολή, στην πορεία της προετοιμασίας αλλά και στην ενίσχυσή της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λευτέρη Βέρμπη. 

Για το φιλικό τεστ με την Ανατολή:
«Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, που το Σάββατο ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Η Ανατολή βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας  ενώ εμείς στην τέταρτη και έχουμε άλλες τρεις εβδομάδες. Ήταν το δεύτερο μας τεστ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια . Τα παιδιά είναι «φορτωμένα» με πολύ προπόνηση και περάσαν μια πολύ κουραστική εβδομάδα.»
Για την πορεία της προετοιμασίας:
«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας. Από την διάθεση που δείχνουν και την δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται, κυρίως στα τρεξίματα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.»
Για την ενίσχυση του ρόστερ:
«Μαζί με την διοίκηση συζητάμε με  παίκτες που μας ενδιαφέρουν και θα συμπληρώσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Θα γίνουν  ακόμη δυο με τρεις μεταγραφές.»

Επόμενα προγραμματισμένα φιλικά της Παραμυθιάς:
Κυριακή 2/9 με Θρίαμβο Λούρου (εκτός)
Τετάρτη 5/9 με Κρόνο Αργυράδων (εντός)
Κυριακή 9/9 με Σερβιανά (εντός).
Θα πραγματοποιηθούν ακόμη δυο Φιλικά αλλά η ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το πότε θα γίνει το Super Cup με τον Θεσπρωτό.

*Φώτο: Λευτέρης Τζώρτζης

πηγή: theball.gr