Βέρμπης: Κάνουμε κάτι όμορφο, που το αγαπάμε από παιδιά και ξαφνικά οι ζωές μας είναι άδειες

Η «ΩΡΑ των σπορ» ήρθε σε επικοινωνία με δέκα ποδοσφαιριστές, έναν από κάθε όμιλο και με πολλά χιλιόμετρα στην κατηγορία, οι οποίοι χρωμάτισαν με δικά τους λόγια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής της πολύμηνης απραξίας.
Από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου παραχώρησε συνέντευξη ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Βέρμπης ο οποίος ανάφερε:
«Με ένα παιδί, στο χωριό που ζω, πηγαίνουμε σε ένα γήπεδο και παίζουμε με μπάλα. Σίγουρα δεν είναι σαν την ομαδική προπόνηση, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μία επαφή για να διατηρούμαστε σε ένα επίπεδο, εφόσον επιστρέψουμε. Στο οικονομικό κομμάτι, η διοίκηση μας στηρίζει πάρα πολύ, αλλά κι αυτή, πόσο να αντέξει; Αν δεν παίξουμε, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορέσει να συνεχίσει να μας στηρίζει.
Άλλωστε, και οι άνθρωποι των διοικήσεων έχουν τις δουλειές τους, οι οποίες όλη αυτή την περίοδο δεν λειτουργούν. Το στενάχωρο είναι ότι με άλλα παιδιά που μιλάω, συμπαίκτες μου σε προηγούμενες ομάδες, δεν έχουν στήριξη από τις διοικήσεις. Στο αγωνιστικό μέρος, μετά την πρώτη καραντίνα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έρθω σε ένα καλό επίπεδο.
Εύχομαι να μην συμβεί πάλι αυτό, γιατί δεν ξέρω αν θα φτάνουν οι τρεις μήνες του καλοκαιριού για να επανέλθει το σώμα. Υπάρχει, βέβαια, και η ψυχολογική επιβάρυνση. Κάνουμε κάτι όμορφο, που το αγαπάμε από παιδιά και ξαφνικά οι ζωές μας είναι άδειες.
Πολλά εργοστάσια δουλεύουν, πολλές επιχειρήσεις είναι ανοιχτές, νομίζω θα μπορούσε να ανοίξει με προσοχή και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Πάντως, εμείς εδώ είμαστε. Και μέχρι Ιούλιο να πάει το πρωτάθλημα, προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα».
5ος όμιλος – Δημήτρης Βέρμπης (Αχέρων Καναλακίου).
Παραχώρησαν επίσης συνέντευξη Οι Δημήτρης Γαϊδαρτζής, Νίκος Τζημογιάννης, Δημήτρης Κυρτέγος, Βαγγέλης Ντελέκος, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Κρητικός, Βασίλης Μπούνας και Τάσος Τριανταφύλλου μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα, σε ισάριθμες, εκ βαθέων εξομολογήσεις.