Βέρμπης: «Νιώθω ακόμα δυνατός. Αλλιώς δεν θα έβγαινα στο γήπεδο να παίξω» (vid)

Αποτελεί ένα «κόσμημα» για τον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η τεράστια αξία του, τα επιτεύγματά του όλα αυτά τα χρόνια, έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον ταπεινό του χαρακτήρα, από τον τρόπο που εργάζεται μέσα στο γήπεδο και βοηθάει τους συμπαίκτες του, μέχρι τον τρόπο που λειτουργεί στα αποδυτήρια. Τον συναντήσαμε αμέσως μετά το παιχνίδι της Γαστούνης, να κουβαλάει τις πίτσες για να προσφέρει στους συμπαίκτες του να φάνε, κάποιοι από τους οποίους θα μπορούσαν να είναι και παιδιά του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βέρμπη, έναν από τους μεγαλύτερους «κανονιέρηδες» των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ilia.news, λίγο αφότου με ένα δικό του υπέροχο γκολ, χάρισε τη νίκη στον Αχέροντα:

-Ο Δημήτρης Βέρμπης μίλησε για τη νίκη και την πορεία των Ηπειρωτών:

“Ήταν για μας μια μεγάλη νίκη την οποία ψάχναμε εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα έχει έρθει σε ένα δύσκολο σημείο, όμως νομίζω ότι με τη νίκη αυτή καταφέραμε να βγούμε από τις δύσκολες θέσεις. Απομένουν δυο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και ωραίο ποδόσφαιρο, να τελειώσει η χρονιά έστω και αργά με όμορφο τρόπο”.

-Για την πτωτική πορεία του Αχέροντα στον δεύτερο γύρο, ο Δημήτρης Βέρμπης μας είπε:

“Στο ποδόσφαιρο, ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που αξίζει.  Ήταν μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα και οι αιτίες είναι πολλές. Όμως όσους βαθμούς έχουμε, τόσους αξίζουμε”

-Για τη δική του παρουσία και το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους «κανονιέρηδες» στην ιστορία της Γ’ Εθνικής, κυνηγώντας τα πρωτεία, αναφέρει:

«Νιώθω δυνατός. Αλλιώς δεν θα έβγαινα στο γήπεδο να παίξω. Θα παίξω όσο είμαι δυνατός και υγιής, να προσφέρω».

Ας δούμε αυτά που δήλωσε στο ilia.news και ας απολαύσουμε μετά ορισμένα από τα πιο ωραία γκολ του Δημήτρη Βέρμπη στο παρελθόν.

πηγή: ilia.news