«Βαριά» ήττα για την Αναγέννηση στη Βάρδα

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παμβουπρασιακός, ο οποίος με χατ-τρικ του Νίκου Πυρρή, καθάρισε από το πρώτο μέρος τη νίκη και διατηρεί τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει ακόμα για την παραμονή του. Για την ακρίβεια, ψάχνει ακόμα πέντε νίκες, για να μπορέσει να φέρει τα πάνω-κάτω…

Το σημερινό παιχνίδι της Βάρδας, ήταν μονόδρομος. Μετά τις δυο οδυνηρές ήττες σε Αίγιο και Αγρίνιο, οι Ταύροι είχαν αντιληφθεί ότι θα μπορούσαν να αποχαιρετίσουν τη Γ΄ Εθνική από απόψε. Γι’ αυτό και μπήκαν μέσα παθιασμένοι και αποφασισμένοι, να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αναγέννηση Άρτας, η οποία ήρθε με αρκετές ελλείψεις στην Ηλεία και το «Γρηγόριος Καλάκος».

Μόλις στο 10΄, ο Νίκος Πυρρής, άνοιξε το σκορ και έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας της Βουπρασίας. Ακολούθησε ο Σωτήρης Νικολακόπουλος, ο οποίος στο 20΄έκανε το 2-0. Το πρώτο μέρος, έληξε με σκορ 4-0. Στο 30΄ο Πυρρής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 43΄, ο ίδιος παίκτης, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, κάνοντας το 4-0 για την ομάδα τη Βάρδας. Αυτό το 4-0, έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς η Αναγέννηση Άρτας δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ και οι Ταύροι κατέβασαν «ταχύτητα», έχοντας πλέον στο μυαλό τους το παιχνίδι στο Καναλάκι, έναν «τελικό» έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Πολίτης, Διονυσόπουλος,Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (46΄Βασιλόπουλος), Λιόσης (46΄Παλούμπης),Μπίσα (75΄Διαμαντόπουλος), Τσιρίκος, Πυρρής (60΄Λαθύρης), Σταυρόπουλος, Κουλούρης.

Αναγέννηση Άρτας: Μαλίσογλου, Μπώκος, Κατσιγιάννης, Μισιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης, Κράμπης, Παπαδόπουλος, Μιχάλης (30΄Χεμπέγια), Κωστάκης.

πηγή: ilia.news