«Βαριά» ήττα για τον Θεσπρωτό από τον Ηρακλή

Εμφατικό ήταν το πέρασμα του Ηρακλή από την Ηγουμενίτσα καθώς επικράτησε με 1-5 του Θεσπρωτού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο «Γηραιός» με την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 22’, όταν ο Πατράλης με συρτό σουτ από τα πλάγια έκανε το 0-1. Στο 30’ και στο 31’ απείλησαν οι Κωνσταντίνου και Ραμίρεζ για τον Θεσπρωτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο 0-2, όταν ο Κάκκο με σουτ από τα πλάγια νίκησε τον Κίναλη. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Χρουσιέλ με κεφαλιά έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε ο Θεσπρωτός να φτάσει στο 1-3, με τον Σαραντίδη να δίνει την κεφαλιά-πάσα στον Ραμίρεζ και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα του Παλαβράκη. Ο Ηρακλής απάντησε άμεσα, για το 1-4. Ο Τότσκα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη. Δύο λεπτά μετά, ο Τομάς νίκησε τον Κίναλη για το τελικό 1-5.

Συνθέσεις:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε (46’ Διγκόζης), Γώγος, Βασιλάκης (46’ Ρομέρο), Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ (70’ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46’ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70’ Πούφλης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Σγουρής, Πατράλης, Μ. Παπαστεριανός (75’ Αλεξιτς), Τότσκα (70’ Μπαλικτσής), Κάκκο (65’ Μασούρας), Τομάς (70’ Βιτίνιο), Καρτσαμπάς (65’ Μπαστακός)

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Καραλής (Ηλείας)

πηγή: liganews.gr