Βαριές ήττες για τις Μικτές Πρέβεζας-Λευκάδας από την Λάρισα

Την ήττα με 7-0 από την Μικτή Λάρισας γνώρισαν οι Παίδες της Μικτής Πρέβεζας-Λευκάδας.

EPSL (4)

Στο 5ο λεπτό, ο Θ. Θεοχάρης με σουτ άνοιξε το σκορ για τη Λαρισινή ομάδα. Στο 20’ με αυτογκόλ έγινε το 2-0, και λίγο αργότερα (28’) ο Κρικώνης και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 34’ ο Γουλούλης με σουτ έκανε το 4-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 54’ ο Μπουλασίκης με πέναλτι έκανε το 5-0, και στο 68’ ο Μασούρας με σέντρα σουτ το 6-0.

Στο 72’ ο Ντέκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-0 για την Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Λάρισας.

Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος-Κυραντζούλης (Τρικάλων)

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης): Νικολακούλης, Καραγιάννης, Καπετανόπουλος, Γκατζιούρας, Μασούρας, Μπουλασίκης, Μπανεχούτσος, Θ. Θεοχάρης, Κρικώνης, Μπούρας, Γουλούλης (Γκούμας, Μπάγκας, Μ. Θεοχάρης, Γραβάνης, Ντέκας, Νταϊάκης, Ταμπόσης).

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αμάραντος): Τσόλκας, Δελαπόρτας, Χήτος, Τσούτσης, Παππάς Ι, Λύτρας, Γκαρτζονίκας, Κωστής, Ορφανός, Πλατυπόδης, Παππάς ΙΙ (Λαγαράς, Χάλκης, Τσάτσος, Θεοχάρης, Υφαντής).

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 και για την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας από την Μικτή της ΕΠΣ Λάρισας.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Ζαχαράκης με πλασέ, και στο 27΄ και πάλι ο Ζαχαράκης με ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 34’ ο Δραχαλίβας με έξυπνο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, και πέντε λεπτά αργότερα (39’) ο Δάκτυλας με πέναλτι έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ζαχαράκης με πλασέ.

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος-Κυραντζούλης (Τρικάλων)

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Ντιντής, Πατσιούρας, Λεβέντης, Κολοκυθόπουλος, Κόκοβας, Καλφούντζος, Δραχαλίβας, Καραούλας, Ζαχαράκης, Δάκτυλας, Παπακωνσταντίνου (Τσακνάκης, Έξαρχος, Βλαχάκης, Ραπτόπουλος, Τσαρουχας, Ντέκας, Δούνιας).

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αμάραντος): Σ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Δήμας, Τριαντακωνσταντής, Τσάβος, Μήτος, Τσακας, Φερεντίνος, Γεωργόπουλος, Κοντογεώργος, Καββαδάς (Παπαδόπουλος, Χασακής, Τζόλος, Χατζίδης).