Βασίλης Ξανθόπουλος: “Κάποιοι πρέπει να αποβάλουν νοοτροπίες…”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Κατ’ αρχάς να συγχαρώ τα παιδιά. Όπως ξέρετε όταν τα πράγματα είναι οριακά, η πίεση είναι μεγάλη. Όλοι προσπάθησαν, αλλά κάποιοι πρέπει να αποβάλουν νοοτροπίες. Δε γίνεται να παίζουν εκνευρισμένοι και να εκνευρίζουν και τους συμπαίκτες τους. Όποιος μπορεί να παίξει, παίζει. Όποιος δε μπορεί, ας δηλώνει πριν από το ματς ότι δε θέλει να παίξει. Δεν πρέπει να έχουμε συζητήσεις και διαλόγους την ώρα του αγώνα. Κάθε ένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του.

Υπήρχε προσπάθεια, υπήρχαν ευκαιρίες. Το γήπεδο ήταν κακό και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Πρέπει ορισμένοι να αλλάξουν τη φιλοσοφία τους. Παίζουν στην Πρέβεζα και εδώ τα πράγματα είναι οριακά. Πρέπει να δουλεύουν σε αυτό το νήμα και να προσπαθήσουν να κάνουν ισορροπία. Κάτι άλλο δε μπορεί να γίνει.

Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας. Έχουμε την Πάργα, το Μοναστηράκι. Καλές ομάδες και πρέπει να έχουμε ξεχωριστά το μυαλό μας σε κάθε παιχνίδι. Δεν περιμένουμε μόνο το ματς με τον Πανλευκάδιο. Όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε απώλειες με τη Φορτούνα. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Να υπάρχει υγεία και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που χρειάζεται, κατά τη διάρκεια του αγώνα”.