Βλάσης Ναστούλης: Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη καλύτερο στο δεύτερο γύρο

Το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το Σάββατο (4/1) θα μπει πλέον στο β΄ μισό του.

Το sportime24.gr ζήτησε την γνώμη των προπονητών για την εικόνα του α΄ γύρου, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτό.

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Βλάσης Ναστούλης μίλησε στο sportime24.gr για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αλλά και για το κατά πόσο οι έδρες έχουν παίξει μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βλάσης Ναστούλης:

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τον ανταγωνισμό που υπάρχει

Βλάσης Ναστούλης: Ο πρώτος γύρος έδειξε ξεκάθαρα ότι πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν τέσσερις  θέσεις. Κατά τη γνώμη μου δεν θα ξεχωρίσει καμία ομάδα βαθμολογικά και θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων στην βαθμολογία

Βλάσης Ναστούλης: Σίγουρα κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητα τους και την δημιουργικότητα τους. Βαθμολογικά όμως δεν θα ξεχωρίσει καμία ομάδα πάνω απο 4 βαθμούς και το θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνουν μπαράζ.

Για το εάν είναι θετικό ή αρνητικό που η Α΄ κατηγορία έχει λίγες αγωνιστικές

Βλάσης Ναστούλης: Σίγουρα με πρώτη ματιά είναι λίγες οι αγωνιστικές. Αν αναλογιστούμε όμως το γεγονός ότι οι ομάδες δεν έχουν βάθος στα ράστερ τους και ότι θα ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ, καθιστά τον αριθμό των παιχνιδιών ιδανικό.

Για το εάν μπορεί το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο ανταγωνιστικό και στον β΄ γύρο

Βλάσης Ναστούλης: Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη καλύτερο στο δεύτερο γύρο ,αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από την ενίσχυση των ομάδων της 5αδας.

Για την ύπαρξη πλέι οφ και πλέι άουτ αν είναι θετικό ή αρνητικό

Βλάσης Ναστούλης: Προσωπικά διαφωνώ με τους αγώνες πλέι οφ, θεωρώ ότι οι αγώνες της κανονικής ροής, είναι ιδανικοί ώστε να πάρει κάθε ομάδα αυτό που αξίζει.

Για το κατά πόσο οι έδρες έχουν παίξει μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο

Βλάσης Ναστούλης: Είδαμε πως καμία ομάδα  δεν είχε σταθερότητα και χάθηκαν αρκετοί βαθμοί στις έδρες. Μόνο το Μοναστηράκι είχε το απόλυτο και ο Λούρος με την Πάργα το αήττητο εντός έδρας. Στο δεύτερο γύρο θα είναι όμως διαφορετικά τα πράγματα γιατί θα είναι πιο λεπτές οι ισορροπίες.