“Βροχή” τα συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάργας!

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν τα σωματεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στις συγχαρητήριες ανακοινώσεις τους προς τον Απόλλωνα Πάργας, που στέφθηκε πρωταθλητής στην Α΄ κατηγορία. 

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη συγχαίρει τον Απόλλωνα Πάργας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας και εύχεται μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, την άνοδο του στην Γ Εθνική.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και όλοι οι φίλοι του Κεραυνού, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον Απόλλων Πάργας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε στον Σύλλογό της Πάργας, καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Απόλλωνα Πάργας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ά Τοπικού της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδος και να ευχηθεί καλή επιτυχία στα μπαράζ Ανόδου που έρχονται.
Παρότι αιώνιοι “αντίπαλοι”, είναι εξαιρετικά θετική αγωνιστική άνοδος της ομάδας της Πάργας.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το πρώτο βήμα για την επάνοδο του Απόλλωνα Πάργας στη Γ´ Εθνική κατηγορία.
Θέλουμε ολόψυχα να συγχαρούμε την διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, και όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή τη σημαντική επιτυχία και μαζί να ευχηθούμε η συνέχεια να είναι ανάλογη και στην καθοριστική διαδικασία των μπαράζ που θα επικυρώσουν τα “εισιτήρια” της ανόδου.
Η φετινή χρονιά είμαστε βέβαιοι ότι θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Απόλλωνα Πάργας. Κι ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η επιστροφή φέτος στην Γ´ Εθνική να είναι απλώς ο επόμενος σταθμός και να ξαναβρεθεί στη θέση και στην κατηγορία που ιστορικά ανήκει.
Άλλωστε η απουσία του τα προηγούμενα χρόνια από μεγάλες κατηγορίες μόνο αρνητικά είχε για το ποδοσφαιρο της περιοχής.
Η εσωστρέφεια και η μιζέρια μας οδήγησαν στην ποδοσφαιρικη παρακμη των προηγουμενων ετών.
Εμείς σαν ΠΑΣ Αχέρων θα στηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με το να είμαστε δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι.
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, τώρα χρειάζεται η βοήθεια όλων. Ας δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας στην ομάδα του Δήμου μας.
Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα συγχαίρει την ομάδα του Απόλλωνα Πάργα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ευχόμαστε η ομάδα της Πάργας να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία μετά τους αγώνες μπαράζ.

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ

Σήμερα έκλεισε η αυλαία του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας.
Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάργας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας, να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια τους και στους αγώνες μπαράζ και να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στη Γ Εθνική Κατηγορία. Θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας.