Β. Ξανθόπουλος: Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Σαν πρώτο φιλικό έχω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κάποιες στιγμές βγάλαμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Χρειάζεται δουλειά από όλους και πιστεύω ότι θα βελτιωθούν πολλά πράγματα στην ομάδα. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε κάποια προβλήματα με τις απουσίες παικτών. Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Αναγκάστηκαν κάποια παιδιά να παίξουν όλο το ματς, καθώς όπως προείπα δεν είχαμε τις επιλογές να τους αντικαταστήσουμε.

Αναφορικά με το ”ανακάτεμα” στις θέσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών, να πω ότι εμένα δε με εκφράζει το τυποποιημένο ποδόσφαιρο. Το ότι κάθε ένας παίζει σε μία θέση. Οι παίκτες πρέπει να εναλλάσσονται ρόλους και να συγχρονίζονται στις κινήσεις. Και μου αρέσει αυτό το στυλ και προσπαθώ μέσα από την προπόνηση να το υλοποιήσουμε. Θα δούμε σε ποιες θέσεις ταιριάζει ο καθένας και σιγά-σιγά θα ετοιμάσουμε και την ενδεκάδα για το πρωτάθλημα.

Παίζουμε το Σάββατο ακόμη ένα φιλικό στην Άρτα και την Τετάρτη πηγαίνουμε στον Τηλυκράτη. Μετά τα άλλα ματς θα γίνουν στο γήπεδό μας”.