Γ΄ Εθνική: Πρόστιμα σε πέντε ομάδες, αποβολή και τυπικά για Μαγνησιακό

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ Αχαρναϊκός», κατά πλειοψηφία, χρηματική ποινή ύψους 275 ευρώ.
(αγώνας της 07.10.2023, ΑΟ Αχαρναϊκός-Κηφισιά, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Μαγνησιακός Βόλου» τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του προγραμματισμένου για τις 12.11.2023 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του σωματείου «Θύελλα Κατσικά» και του εγκαλούμενου σωματείου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τέρματα 3-0, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται, δ) αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί, ε) αποβολή από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και στ) υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Απαλλάσσει τον Παναγιώτη Τσιριμπή, αξιωματούχο μη αγωνιστικού χώρου του σωματείου «ΑΠΟ Περαμαϊκός», από την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ (είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών).
Επιβάλλει στον Γεώργιο Τσιριμπή, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΠΟ Περαμαϊκός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού για ένα (1) μήνα.
Επιβάλλει στον Παναγιώτη Τσιριμπή, αξιωματούχο μη αγωνιστικού χώρου του σωματείου «ΑΠΟ Περαμαϊκός», την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα 15 ημερών.
Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΠΟ Περαμαϊκός» συνολική χρηματική ποινή ύψους 1.334 ευρώ.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής αποκλεισμού για χρονικό διάστημα ενός μήνα και απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα 15 ημερών, που επιβλήθηκε, αντιστοίχως, σε βάρος των δύο αξιωματούχων.
(αγώνας της 05.11.2023, ΑΠΟ Περαμαϊκός-Αλμυρός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Απαλλάσσει το σωματείο «Υπάτου ΑΟ Βοιωτίας» από την πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στο σωματείο «Πανιώνιος» χρηματική ποινή ύψους 167 ευρώ.
(αγώνας της 05.11.2023, ΑΟ Υπάτου-Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει στο σωματείο «Αστέρας Πετριτή» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
(αγώνας της 05.11.2023, Αστέρας Πετριτή-Θύελλα Κατσικά, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Διονύσιο Κόκλα, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Διονυσίου Κόκλα.
(αγώνας της 05.11.2023, ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961-ΑΕ Κιλελέρ», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει στο σωματείο «Απόλλων Παραλιμνίου» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Γεωργίου Κομσή, γυμναστή του σωματείου «Απόλλων Παραλιμνίου» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Γεωργίου Κομσή.
(αγώνας της 05.11.2023, Απόλλων Παραλιμνίου-Αναγέννηση Επανωμής, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει στο σωματείο «Αβάντες Χαλκίδας» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα, με διαφορά τερμάτων 0-3, που είχε οριστεί για τις 12.11.2023, με το σωματείο «Οδυσσέας Μοσχάτου», για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών, β) αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Επιβάλλει στο σωματείο «Αβάντες Χαλκίδας» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα, με διαφορά τερμάτων 0-3, που είχε οριστεί για τις 19.11.2023, με το σωματείο «ΑΕ Μυκόνου», για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών, β) αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει, γ) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και δ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Απαλλάσσει το σωματείο «Χάλης Βαρυπέτρου» και τον Δημήτριο Μαρκογιαννάκη, εκπρόσωπο του ως άνω σωματείου, από τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα.
(αγώνας της 05.11.2023, Χάλης Βαρυπέτρου – Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών)

Απαλλάσσει το σωματείο «Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών» και τον Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, προπονητή του ως άνω σωματείου, από τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα.
(αγώνας της 05.11.2023, Χάλης Βαρυπέτρου – Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών)

Αναβάλλει τη δημοσίευση οριστικής απόφασης για την υπόθεση κατά του σωματείου «Αφάντου Α.Ε.Ρ.», προκειμένου να συμπληρωθεί η πειθαρχική δίωξη. Μεταβάλλει την πειθαρχική κατηγορία που είχε αποδοθεί με την αρχική δίωξη και διατάζει να κληθεί σε απολογία: α) ο φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας, Στέλιος Κάβουρας (για εξύβριση παίκτη αντίπαλης ομάδας) και β) το σωματείο «Αφάντου ΑΕΡ». Ορίζει νέα δικάσιμο εκδίκασης της υπόθεσης την 30η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:00.
(αγώνας της 05.11.2023, Αφάντου ΑΕΡ-ΑΟ Πυλίου Κω, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)