Γιάννης Νταλακούρας: Ευχαριστώ πολύ Τηλυκράτη!!!!!

Την οικογένεια του Τηλυκράτη Λευκάδας, ευχαρίστησε μέσω δήλωσης στο sportime24.gr, ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιάννης Νταλακούρας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Νταλακούρα στο www.sportime24.gr

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους τους ανθρώπους του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ!!!!

Στους παίχτες μου για την προσπάθειά τους, τη διαθεσή τους  και το υπέροχο κλίμα που είχαμε. Στους  άμεσους συνεργάτες μου κ.  Φραγκούλη κ. Στάθη Ντελημάρη κ.  Ροντογιάννη  κ. Κώστα  Μπακόλα. Τέλος  στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Καραγιάννη  σε όλη την διοίκηση  και στο φίλαθλο κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα προσπάθησα να μεταδώσω ένα πνεύμα δημιουργίας  σε όλους τους τομείς έτσι ώστε ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ν’ αποτελέσει ένα αξιόλογο και  θετικό παράδειγμα στο ποδοσφαιρό μας .

Αυτή την προσπάθεια μ’ έκανε να τη πιστεύω κάθε μέρα και περισσότερο η ιστορία  και οι φίλαθλοι της ομάδας, η δυναμική του νησιού, αλλά ακόμα πιο πολύ   η παρουσία και το πνεύμα  του χρηματοδότη της ομάδας κ. ΤΖΙΜΗ  ΝΤΕΛΙΜΑΡΗ.

Ήρθα  εδώ να δουλέψω με το βλέμμα στο μέλλον. Με τη σκέψη ότι ύστερα από ένα  εύλογο διάστημα  αυτή η ομάδα θα έχει όλα τα εφόδια (γήπεδα για προπόνηση – σύνδεση με τις ακαδημίες – νοοτροπία) για να μεγαλουργήσει όσο πραγματικά της αξίζει!!!!!!!

Ο χρόνος που είχα στη διαθεσή μου τελικά, (και λόγω  covid)  δεν  ήταν νομίζω  αρκετός για να φτάσω την ομάδα  εκεί που ονειρεύονται οι φίλαθλοι,  οι  άνθρωποι της διοίκησης αλλά κ εγώ.   ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!

Πιστεύω  ότι τουλάχιστον έβαλα ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση και  Θα χαρώ πολύ ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ τα επόμενα χρόνια να γίνει αυτό το θετικό παράδειγμα στο  ποδόσφαιρο!!!!!!!

Στη Λευκάδα έκανα μόνο φίλους και κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ