Μεγάλο διπλό ο Τηλυκράτης στην Ηγουμενίτσα 0-1 τον Θεσπρωτό!

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε ένα τεράστιο “διπλό”, ουσίας και ψυχολογίας στην Ηγουμενίτσα, κερδίζοντας με 1-0 τον Θεσπρωτό χάρη στο γκολ του Τόσκα.

Ήττα που τον πληγώνει βαθμολογικά, υπέστη ο Θεσπρωτός, από τον ψυχωμένο Τηλυκράτη, μέσα στην απόρθητη ως σήμερα έδρα του. Οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι παρέμεναν επί έναν σχεδόν γύρο αήττητοι, έκαναν προσπάθεια στον κακό αγωνιστικό χώρο του Σταδίου, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς που μοιραία εξελίχθηκε σε λασπομαχία.

Ο Θεσπρωτός , με τα τρία νέα αποκτήματα στη βασική 11άδα του, είχε το πάνω χέρι στο α΄μέρος αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων δε του επέτρεψε να δημιουργήσει φάσεις, πέρα από ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ του Ευθυμιου στο 29΄ που εξουδετέρωσε στη γωνία του ο Συνοδινός.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη στην αντεπίθεση, αφού ο Τόσκα με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μιχάλη, όμως ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 67΄ όταν ο Τόσκα έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο σφηνώθηκε στην δεξιά γωνία του Κωνσταντάκου για το 0-1.

Το πλατανόφυλλο έκανε την ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο 20λεπτο να πετύχει ένα γκολ, κλείνοντας στα καρέ του τον Τηλυκράτη, ώστε να σώσει κάτι από το ματς, άλλά όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων έπεσαν στο κενό. Αυτή ήταν η 6η νίκη του Τηλυκράτη επί του Θεσπρωτού, στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε οποιαδήποτε έδρα.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (65΄ Βαγγ.Κωνσταντίνου), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Μητσέλος, Φούντζουλας, Ευθυμίου, Πόζογλου, Μπίκας, Τοπάλι (57΄ Βασ. Κωνσταντίνου Β./76΄ Κατσέλης)

Τηλυκράτης (Μαγκάκης): Συνοδινός, Πριονάς, Βασίλας, Καταγής Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Τσελάι, Τόσκα, Μιχάλης, Καταγής Γ. (65΄ Χριστόγιαννης) , Φράγκος (77΄Περιστέρης)

πηγή: theball.gr