Γκούρας:« Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι»

Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Νίκος Γκούρας τόνισε πώς στο ματς αυτό η ομάδα του ήταν πιο επιθετική αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και πώς θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και όπου βγει.

Υποστήριξε πώς έχει η Θύελλα βάθος και μπόρεσε να ξεκουράσει κάποια παιδιά για να γίνει η διαχείριση των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ είπε πώς στη φάση του πέναλτι ο ποδοσφαιριστής του ανέφερε ώς έκοψε τη μπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα μετά και τη νέα ήττα: «Τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα. Το γνωρίζαμε όταν μπήκαμε σε αυτό το μίνι μαραθώνιο για να παλέψουμε την κατηγορία. Νομίζω σήμερα η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ καλή, δικαιούταν κάποιο αποτέλεσμα και αν μείνουμε σε κάποιες στιγμές, λεπτομέρειες όπως η φάση του πέναλτι που προηγήθηκε ο αντίπαλος και ένα λάθος δικό μας, μας έκαναν δυο τέρματα. Χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί η ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι, ζητούσε η ομάδα το γκολ, ήμασταν λίγο πιο επιθετικοί αυτή τη φορά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο στόχος να πετύχουμε τέρμα και να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και όπου βγει».

Για το ότι ο προπονητής του ΟΦΑΜ είπε πώς ήταν καθαρό το πέναλτι. Η άποψη του: «Επειδή ήμουν πολύ μακριά από τη φάση, ο ποδοσφαιριστής μου είπε πώς κόβει τη μπάλα. Τα συμπεράσματα δικά σας, θα το δούμε και στο βίντεο».

Για το γεγονός πώς η ομάδα του δεν φάνηκε κουρασμένη παρά τα συνεχόμενα ματς: «Αλλάξαμε κάποια πρόσωπα για να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το πράγμα. Ξέρουμε υπάρχει κόπωση στην ομάδα γιατί δεν έχουν και τα παιδιά αγωνιστικό ρυθμό. Έπρεπε να διαχειριστούμε αυτό το Τετάρτη-Κυριακή παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε έχει βάθος, έχει παιδιά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε παιχνίδι και νομίζω αν βάζαμε πρώτοι γκολ θα παίρναμε και το ματς».

Πώς βλέπει το ματς στο Καναλάκι: «Όλα τα ματς έχουν βαθμό δυσκολίας, είναι δύσκολο και αυτό, θα το συζητήσουμε αύριο με τα παιδιά, θα κάνουμε την προπόνησή μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι και εκεί. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι».

πηγή: passports.gr