Γκούρας: «Σίγουρα η άνοδος δεν είναι στα δικά μας πόδια αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει»(video)

Στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του αλλά όχι στο επιθυμητό αποτέλεσμα στάθηκε ο προπονητής της Κατσικάς Νίκος Γκούρας τονίζοντας ότι άξιζαν κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά:

«Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι στη σειρά των μπαράζ αλλά δυστυχώς για τα παιδιά δεν πήραμε κάτι από αυτό το ματς αλλά νομίζω ότι όλοι είδαν ότι η ομάδα μου άξιζε κάτι καλύτερο. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και πιο ικανοί σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα ίσως να φεύγαμε και με το διπλό, αλλά την ισοπαλία την αξίζαμε. Μετά το παιχνίδι με την Πάργα που μας πλήγωσε διότι είχαμε ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο που δεν το έχουμε δείξει καθόλου στη φετινή χρονιά είπαμε να αλλάξουμε το κλίμα, να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και να δείξουμε την ομάδα που είμαστε. Αυτό και κάναμε, ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά δυστυχώς η εμφάνιση μας δεν επιβραβεύτηκε ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια να έχουμε την ίδια απόδοση, συνοχή σαν ομάδα και θέληση για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κατηγορία».

Για το αν φτάσουν οι δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια για να ανέβει η ομάδα στη Γ’ Εθνική: «Σίγουρα η άνοδος δεν είναι στα δικά μας πόδια αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει»

πηγή: passports.gr