Γ’ Εθνική: Οι 3 αήττητοι, οι… αρνητές της ισοπαλίας και αυτοί που ακόμα δεν «έσπασαν το ρόδι»

Στον δεύτερο γύρο έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η κατάσταση δείχνει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει, τόσο για τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, όσο και για εκείνες που κυνηγούν την άνοδο, με τη Mikriliga.com να ξεχωρίζει για εσάς κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα των ομάδων. Ποιοι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, ποιες ομάδες δεν έχουν φέρει ακόμα ισοπαλία και ποιοι συνεχίζουν αήττητοι;

Ας ξεκινήσουμε από το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της «μη ισοπαλίας», εδώ που έχουμε μόλις δύο ομάδες από το σύνολο των ομίλων. Στον 3ο όμιλο, ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν έχει φύγει ποτέ με τον ένα βαθμό από το γήπεδο σε 15 παιχνίδια (1-0-14), κάτι που ισχύει και για τη Θύελλα Ραφήνας (10-0-5) σε ίδιο αριθμό αγώνων στον 5ο όμιλο.

Συνεχίζουμε με τις ομάδες που δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, με τριπλή εκπροσώπηση σε αυτή την κατηγορία. Στον 1ο όμιλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου δεν έχει κερδίσει ακόμη μετά από 16 παιχνίδια (0-2-14), κάτι που ισχύει και στον 4ο για τον Πανγυθεατικό σε 15 αγώνες (0-5-10). Την τριπλέτα συμπληρώνει ο Άγιος Ιερόθεος που μετά από 14 αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο, δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης (0-1-13).

Τέλος θα πιάσουμε τις αήττητες ομάδες, με τη σημείωση ότι δεν υπάρχει κανείς με το απόλυτο των νικών. Στον 1ο όμιλο, ο Καμπανιακός τρέχει την κούρσα με 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα σε 16 αγώνες, ενώ χωρίς φρένα συνεχίζει και η Κοζάνη που βρίσκεται στην κορυφή στον 2ο όμιλο (11-4-0). Τέλος έχουμε την Μαρκό, η οποία δεν έχει ηττηθεί μετά από 15 παιχνίδια (6-9-0), είναι όμως στην 2η θέση και όχι στην 1η σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες ομάδες, καθώς στην κορυφή φιγουράρει η Θύελλα Ραφήνας.