Γ’ Εθνική: Πότε θα γίνουν τα μπαράζ

Ανακοινώνει τις ημερομηνίες η ΕΠΟ για τα μπαράζ ανόδου από το 1ο μέχρι τον 5ο όμιλο – Ξεκαθάρισμα για τις εκκρεμότητες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη νέα Super League 2 που θα δημιουργηθεί με νομοθετική ρύθμιση στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης.

Στην ΕΠΟ προετοιμάζονται για το ειδικό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική άπό το οποίο θα προκύψουν και οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι την Τετάρτη (9/6) η Ομοσπονδία θα ανακοινώσει πως θα γίνουν τα μπαράζ για το πρώτο γκρουπ, του Βορρά, που περιλαμβάνει τους ομίλους 1-5, οι οποίοι θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Με βάση το πλάνο που υπάρχει στην ΕΠΟ οι αγωνιστικές για τους ομίλους 1-5 θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες:
13/6
20/6
27/6
4/7
11/7

Για τον Νότο και τους ομίλους 6-10 προβλέπονται οι παρακάτω ημερομηνίες:
27/6
30/6
4/7
7/7
11/7

Όπως μπορείτε να δείτε η ΕΠΟ στοχεύει να ολοκληρώσει τα μπαράζ σε όλα τα γκρουπ στις 11/7 παρότι ο Βορράς θα ξεκινήσει πιο νωρίς.

Οι όμιλοι θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν.

Κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Οι εκκρεμότητες

Για τις εκκρεμότητες στο 7ο όμιλο οι τελευταίες αγωνιστικές (12η-13η) θα γίνουν 9/6 και 13/6, ενώ στον 9ο όμιλο θα προηγηθούν τα εξ αναβολής της Θύελλας Πατρών που θα οριστούν 12/6 και 15/6. Για τις τελευταίες αγωνιστικές τα ματς θα γίνουν 19/6 και 23/6.