Δέσποινα Παπαμιχαήλ : “Ζω πρωτόγνωρες εμπειρίες”

Επικοινωνήσαμε με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ μετά το νικηφόρο ντεμπούτο της σε Grand Slam και μας μίλησε για τις πρώτες εμπειρίες της στη Νέα Υόρκη και τον πρώτο της αγώνα στο US Open.

“Ζω πρωτόγνωρες εμπειρίες στην Νέα Υόρκη και στο πρώτο μου Grand Slam. Η αλήθεια είναι ότι το ζω με μια ωριμότητα, γνωρίζοντας ότι είναι ένας στόχος που επιτεύχθηκε, αλλά και ότι μπορώ να τα πάω καλά”, είπε η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, μαζί με τον αδερφό της και προπονητή Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Ισπανό προπονητή της από τη βάση της στη Βαρκελώνη, Dani Navarro.

Στην πρεμιέρα της στην πρώτη της ever παρουσία στα προκριματικά ενός major, κέρδισε τη Μεξικανή Renata Zarazua, Νο.120 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-5, 7-6 (4). Η νίκη αυτή την έβαλε στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου θα αγωνιστεί αύριο.

“Στην αρχή του ματς δυσκολεύτηκα, με κυρίεψε το άγχος αλλά αποδέχτηκα την κατάσταση και συνέχισα να παλεύω και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενη φυσικά αλλά ο στόχος μου είναι ήδη το επόμενο ματς.”

Η Δέσποινα, θα επιστρέψει στο court την Πέμπτη και θα αντιμετωπίσει μια ακόμα πολύ δυνατή παίκτρια, την Dalma Galfi από την Ουγγαρία, που βρίσκεται στο Νο.152 της παγκόσμιας κατάταξης. Θυμίζουμε πως η κάθε παίκτρια χρειάζεται 3 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό του US Open.

πηγή: tennisnews.gr