Δανιήλ: «Ακόμα πιο ελκυστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής» – Τα δεδομένα για τη νέα σεζόν

Τα δεδομένα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη χρονιά

Απόλυτα κατηγορηματικός στο θέμα της αύξησης των ομίλων στην Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων κ. Άγγελος Δανιήλ, στην ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς τους εκπροσώπους των πρωταθλητών της ΕΠΣ που θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου.

Ο κ. Δανιήλ σημείωσε πως θα τηρηθεί αυτό το οποίο λέει η προκήρυξη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έτσι το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ελκυστικό και πιο ενδιαφέρον και πως θα γίνει προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης.

Παράλληλα φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός πως στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής αρκετοί σύλλογοι επέλεξαν να μην αγωνιστούν γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν κυρώσεις, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την επαναφορά ποινών:

«Επανέρχεται η αφαίρεση βαθμών. Δεν τιμά καμιά ομάδα να μην κατεβαίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ για τους συλλόγους που παραπονιούνται για τα έξοδα, τόνισε πως όλοι ξέρουν τι ισχύει στην κατηγορία η οποία είναι ένα σκαλοπάτι πριν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επίσης σημείωσε πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει γίνει γνωστός ο καταρτισμός των ομίλων, κάτι που δεν ήταν εύκολο πέρυσι λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων. Όσον αφορά τις ομάδες των νησιών αν ξεπερνάνε τις 11-12 θα μοιραστούν σε 2 ομίλους.

πηγή: mikriliga.com