Δεν κόλλησε στη λάσπη ο ΠΑΣ Αχέρων, 1-0 τον Κρόνο Αργυράδων

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων με 1-0.

Ο αγωνιστικός χώρος στο  γήπεδο του Καναλακίου  είχε μετατραπεί σε… λασπότοπο, κάτι που “φρέναρε” και τις δύο ομάδες από το να παίξουν όπως θα μπορούσαν. ωστόσο, το γκολ του Ζδράβου στο 17ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του Χρήστου Τζίμα τους τρεις βαθμούς της νίκης, η  οποία βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης.

Το νικητήριο γκολ του ΠΑΣ Αχέρων σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Ζδράβος με πέναλτι που κέρδισε ο Νικολάου από τον Χατζηδημητρίου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι  προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στα καρέ του Ραχιώτη και είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 79΄ όταν ο Χατζηδημητρίου έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Φράγκο και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης-Χριστοδούλου (Ημαθίας)

ΠΑΣ Αχέρων (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος (88΄ Λουκούμης), Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Κώστας, Νικολάου (59΄ Βασιλείου), Κούσης, Τζίμας, Γούλας (81΄ Φέτσης), Μήλιος (67΄ Νόνας).

Κρόνος Αργυράδων (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ζάχος, Κωστακιώτης (69΄ Κατσιαμήτας), Αυφαντής (58΄ Κονισπολιάτης), Ντερτίλης, Αχείμαστος, Ντατίδης, Χαρτσιάς, Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (52΄ Σπαχίου), Κοιλιάρας (46΄ Κόλλινς), Μουζακίτης.