Δεν μπόρεσε να πάρει το πρώτο “τρίποντο” ο Απόλλων Πάργας

Ο Απόλλων Πάργας δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να φτάσει στη νίκη και στο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Έμεινε σε άλλο ένα ματς χωρίς να γευθεί τη χαρά της, καθώς το στείρο 0-0 του έδωσε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας, με αντίπαλο την Ζάκυνθο στην Πάργα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, στο 9΄ και στο 11΄ του αγώνα. στο 9΄ Ο Παπαρούνας σούταρε από την δεξιά πλευρά με τον Μπαλτσιώτη να διώχνει την μπάλα και στην επαναφορά και πάλι ο Παπαρούνας σούταρε ξανά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ! Και στο 11′ Ο Ντόκος σούταρε από καλή θέση με τον Μπλατσιώτη να πέφτει και να κάνει σπουδαία απόκρουση διώχνοντας σε κόρνερ! Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή της γηπεδούχου ομάδας. Από το 30΄ και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 32΄ όταν ο Σιδέρης έβγαλε σέντρα, ο Κωσταντέλας έκανε την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ! Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις του αγώνα.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 49΄ είχαν μια καλή στιγμή όταν ο Σιδέρης με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Μπλατσιώτη να κάνει ωραία απόκρουση! όπως και στο 51΄ ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου εξουδετέρωση σουτ που Παπαρούνα. Η Ζάκυνθος απείλησε στο 57΄ όταν με ωραία εκτέλεση φαουλ του Τσιμέλι ο Κωσταντάκος έδιωξε σε κόρνερ. Οι νησιώτες είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 61΄ όταν σε αντεπίθεση ο Κάρδαρης μπήκε κατά μέτωπο, έδωσε ωραία την μπάλα στον Εντουάρντο στα δεξιά αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου εξουδετερώθηκε από τον Κωσταντάκο. Από το 70΄ και μετά οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς φάσεις στο ματς το οποίο δεν είχε τέμπο. Η μοναδική καλή στιγμή που καταγράφηκε ήταν ένα γυριστό σουτ του Καλλιβωκά στο 90+2 με την μπάλα να περνάει άουτ!

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μιχαλάς – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Πάκος, Βασιλείου, Μπέλλος Χ. (60΄ Μπέλλος Α.), Παπαρούνας, Γεωργάκης, Ντόκος, Κωσταμένας (76΄ Γκολάκου), Σιδέρης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μπλατσιώτης, Μούστα, Μασούρας, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κατέϊρα (72΄ Στύλλα Τελλέν), Σουρμπής, Eduardo (85΄ Μαρούδας), Ντούκας, Chimeli, Κάρδαρης.