«Δε χάνουμε την πίστη μας!»

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος μίλησε στη Mikriliga για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Λευκίμμης. Ο πολύπειρος τεχνικός του Σκουφά Κομποτίου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα της ομάδας.

Παράλληλα, δήλωσε σίγουρος για την αξία των ποδοσφαιριστών του, ενώ συνεχάρη τη διοίκηση του Σκουφά για τη στάση της απέναντι στην καθυστερημένη άφιξη των αντιπάλων.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ήταν μια βαριά ήττα για μας. Πικράναμε τον κόσμο μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο κόσμος του Κομποτίου αγαπάει πολύ την ομάδα. Γι’ αυτό τους ζητάμε συγγνώμη εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, όπως οφείλω να κάνω».

Για την απόδοση των ποδοσφαιριστών:

«Δεν μπορώ να πω ότι οι παίχτες δεν προσπάθησαν. Απλά περίμενα παραπάνω πράγματα από κάποιους, γιατί μέσα απο την καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις και την απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια μου εχουν δημιουργήσει προσδοκίες οτι μπορούν να πετύχουν περισσότερα. Είναι ικανοί μέσα στο γήπεδο να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο και γι’ αυτό, άλλωστε, δε χάνουμε σε καμία περίπτωση την πίστη μας. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά».

Μπράβο στη διοίκηση!

«Τέλος θα ήθελα να πω ενα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του Σκουφά γιατι απέδειξε με την στάση της πόσο σοβαρή και διαφορετική είναι. Νομίζω ότι λίγες ομάδες όχι μόνο Γ’ εθνικής, αλλά και παραπάνω κατηγοριών θα περίμεναν 45 λεπτά τον αντίπαλο, προκειμένου να γίνει το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει η διάθεση να το διεκδικήσουν στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στη Λευκίμμη. Είναι μια καλή ομάδα και αξίζει τα καλύτερα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».