Διάκριση και πρόκριση για την Κ-14 της ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» η τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Μικτή (Κ-14) της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στις 12:30 και η Μικτή (Κ-16) στις 14:30 αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της Θεσπρωτίας.

Η Μικτή  Κ-14, για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό την καθοδήγηση του ενωσιακού προπονητή κ. Χρήστου Ντούρου έχει εξασφαλίσει ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο τελευταίο  παιχνίδι, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα της Άρτας. Στην επόμενη φάση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα  που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της.

Αντίθετα η Μικτή Νέων Κ-16 δεν έχει ελπίδες πρόκρισης καθώς στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ηττήθηκε από την ομάδα της Κέρκυρας και έμεινε πίσω στη βαθμολογία.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ομάδα της  ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας, προκρίνεται συνεχόμενα δύο φορές στην επόμενη φάση. Αναμφισβήτητα υπάρχει καλή «φουρνιά» ποδοσφαιριστών αλλά και γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ενωσιακό προπονητή κ. Ντούρο που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι των Μικτών ομάδων.

Στις 13 του μηνός ας δώσουμε το παρών στο γήπεδο της Πρέβεζας για να πανηγυρίσουμε μαζί με τους «μικρούς» μας ποδοσφαιριστές την πρόκριση και την επιτυχία της δικής μας ΕΠΣ.