Διακοφώτης: «Σέντρα στις 28/3»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για τις αποφάσεις που πήραν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και την Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Φούτμπολ Λιγκ: «Αποδεχτήκαμε το αίτημα της διοργανώτριας να παραταθεί μέχρι τις 27/6 η αγωνιστική περίοδος. Θα αποστείλουμε και στη FIFA την σχετική απόφαση για να εγκριθεί και από εκεί».

Για τη Γ’ Εθνική: «Η πρόταση για έναρξη της Γ’ Εθνικής θα είναι στις 28 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα αποχωρήσουν οικειοθελώς από το πρωτάθλημα δεν θα έχουν κυρώσεις, πρόστιμα και αφαιρέσεις βαθμών. Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Την Πέμπτη η επιτροπή διοργανώσεων θα εισηγηθεί στην ΕΕ της ΕΠΟ για τις τελικές αποφάσεις».

Αναφορικά με το ποιος θα καλύψει τα τεστ κορωνοϊού στις ομάδες της Γ’ Εθνικής: «Ανεπίσημα έχουμε μάθει ότι τα τεστ θα τα αναλάβουν οι δήμοι και οι περιφέρειες μέσω του τοπικού ΕΟΔΥ. Περιμένουμε και επίσημα να μας απαντήσει η ΓΓΑ ότι έχει καταλήξει σε αυτό το μοντέλο».

Απόδοση: LIGANEWS