Μεγάλο διπλό η ΑΕ Καραϊσκάκης στην Κέρκυρα!

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία επιβλήθηκε της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, για την 4η αγωνιστική της Football League.

photo: intime.gr

Οι Αρτινοί εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδυναμίας των νησιωτών και με τον Λίτσκα (71’) να σκοράρει τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, έβαλαν στο… σακούλι τους, το πρώτο φετινό τους «τρίποντο».

Από την πλευρά της η Κέρκυρα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της, αν και διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Το ματς:

Αναγνωριστικά ήταν το πρώτο τέταρτο στο νησί των Φαιάκων, με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 παικτών. Στο 18’ η Κέρκυρα ζήτησε πέναλτι, για χέρι αμυντικού του Καραϊσκάκη, με τον διαιτητή Μπαΐλη πάντως να δείχνει παίζεται. Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Τουράμ σταμάτησε στο δοκάρι του Στεφανάκου. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, το οποίο τελείωσε δίχως τέρματα.

Η Κέρκυρα ήταν ανώτερη και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Σιατραβάνη να είναι η κύρια πηγή δημιουργίας για τους νησιώτες.  Με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έφτασε κοντά σε ένα υπέροχο γκολ, με το σουτ του από περίπου τα 35 μέτρα, να περνάει ελάχιστα άουτ. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Λίτσκας που είχε περάσει αλλαγή στο 68’, έβαλε μπροστά στο σκορ  τον Καραϊσκάκη στο 71’, γκολ που έμελλε να κρίνει και το αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 71’ Λίτσκας

Κέρκυρα (Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Βέρτζος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λινάρδος, Μότα (46’ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ
ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παναγιώτου (90’ Καψάλης), Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (68’ Λίτσκας), Άλεξιτς

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γιάντσης (Ημαθίας)

πηγή: liganews.gr