Δόξα Δράμας – AE Καραϊσκάκης 2-0

Η Δόξα Δράμας πανηγύρισε την 4η διαδοχική εντός έδρας νίκη της απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας (2-0) και πλησίασε την 4η θέση.

photo: intime.gr

Τη δύναμη της έδρας έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται η Δόξα Δράμας και στο εξ αναβολής ματς της 11ης στροφής πανηγύρισε το 4ο διαδοχικό τρίποντο μπροστά στους οπαδούς της. Οι Μαυραετοί φρόντισαν στο 32′ να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων και «καθάρισαν» γρήγορα την υπόθεση – νίκη απέναντι στον άτυχο Καραϊσκάκη Άρτας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την ατυχία να χάσει τον μπακ Παπανίκου με πυρετό, ενώ στο 23′ αποχώρησε τραυματίας και ο Κάκκο, αλλάζοντας το πλάνο του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Στο 28′ ο Πατράλης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά μετά ο Μάρτινς με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Γυφτοκώστα έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλά δείγματα γραφής. Δεν μπόρεσαν, όμως να φτάσουν στη μείωση του σκορ που θα τους επέτρεπε να κυνηγήσουν έστω τον πόντο. Έτσι, έφυγαν ηττημένοι από τη Δράμα και παρέμειναν στη 10η θέση. Η Δόξα από την άλλη πλευρά αναρριχήθηκε 5η και έναν πόντο πίσω από τον Πλατανιά.

Σκόρερ: 28′ Πατράλης, 32′ (πέν.) Μάρτινς

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού, Μάρτινς (70′ Κασασόλα), Κρητικός (70′ Σουμά), Δούμτσιος (81′ Σαμπανίδης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παναγιώτου, Παντίδος, Ροντρίγκεθ, Καψάλης, Ψιάνος, Μασούρας (67′ Σεράνο), Βουκμίροβιτς, Γυφτοκώστας (76′ Ματθαίου), Κάκκο (23′ Άλεξιτς), Τζιώρας.

πηγή: footballleaguenews.gr