Δόξα Κρανούλας – Θεσπρωτός 2-0 (video)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Κρανούλα επικρατώντας 2-0 του Θεσπρωτού, μία νίκη που την φέρνει και πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η νίκη βέβαια δεν ήρθε αναίμακτα με την Κρανούλα να τελειώνει τον αγώνα με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα οι Παρχαρίδης και Μαρμούτας με τον δεύτερο να πληρώνει το λάθος του διαιτητή Ρούσσου-Μπεκερτζή και να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό.

Η Κρανούλα εκτός από το άγχος που είχε για τη νίκη κατάφερε να ανταπεξέλθει και στα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή που ανέχτηκε τις φωνές και τις διαμαρτυρίες των παικτών του Θεσπρωτού ( σε κάποια φάση έβριζαν κιόλας μπροστά του) χωρίς να έχουν τον ανάλογο πειθαρχικό έλεγχο, ενώ με το παραμικρό σφύριζε φάουλ και έκλεινε στα καρέ της τη Δόξα.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα ωστόσο είχαμε δύο καλές ευκαιρίες και το γκολ για την Κρανούλα.

Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 11’ με δυνατό μακρινό σουτ του Κωνσταντίνου και τον Αρχοντάκη να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 18’ σουτ του Κωνσταντίνου η μπάλα λίγο άουτ.

Η Κρανούλα στο 31’ κέρδισε κόρνερ το εκτέλεσε Ζδράβος έκανε την κεφαλιά ο Νάκος μπλόκαρε τη μπάλα ο Παππάς που έκανε το δυνατό βολέ και έβγαλε απέναντι από τον Αρχοντάκη τον Πέντζα που έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Δόξας να κάνει σωτήρια απόκρουση.

Στο 36’ ο Ζδράβος εκτέλεσε φάουλ, ο Νάκος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 38’ η Κρανούλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζδράβου από τον Κωνσταντίνου, πέναλτι που υπέδειξε ο βοηθός, το εκτέλεσε ο Νάσιος ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρανούλα ήταν ανώτερη και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Παππά.

Ο Παρχαρίδης στο 51’ έκανε το δυνατό σουτ με τον Παππά να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 53’ δυνατό σουτ του Παρχαρίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 64’ σουτ του Γώγου η μπάλα άουτ.

Την κεφαλιά του Πέντζα στο 66’ μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.

Στο 68’ ο Ζράβος έκανε τη σέντρα και ο Νάκος προ κενής εστίας δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Κρανούλα «κλείδωσε» τη νίκη στο 73’ όταν ο Ζδράβος έκανε τη σέντρα, ο Παρχαρίδης έπιασε το σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο έγινε το 2-0.

Στο 77’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παρχαρίδης.

Στο 83’ η Κρανούλα έμεινε με εννέα παίκτες αφού ο Μαρμούτας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό, μια για φάουλ (λάθος η κίτρινη αφού ο αντίπαλος του τον έριξε στο έδαφος και έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ της Κρανούλας) και μια για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο ο Μαρμούτας δέχθηκε φραστική επίθεση από φίλαθλο της Κρανούλα με αποτέλεσμα να απαντήσει και να έχουμε ένα φραστικό επεισόδιο, όμως με την επέμβαση των ανθρώπων της Δόξας ο παίκτης πήγε στα αποδυτήρια και ο φίλαθλος αποχώρησε από το γήπεδο.

Η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις με τον Κωνσταντίνου να κάνει το σουτ και τον Αρχοντάκη να αποκρούει τη μπάλα.

Διαιτησία: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Κέφης-Ντόμαρης) Πρεβέζης.

Κρανούλα: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Φίλιος (92’ Νούγιας), Τσουλιάης, Νάσιος, Σκανδάλης (74’ Τσιέπας), Τσουμάνης (90’ Ρίζος), Μιχάλης, Νάκος (70’ Παπαγεωργίου), Παρχαρίδης, Μαρμούτας.

Θεσπρωτός: Παππάς, Ευθυμίου, Κωνσταντίνου, Καρβούνης, Καλφούντζος, Μήτσελος, Σταυρίδης, Γώγος, Πέντζας, Μπίκας, Κατσέλης (53’ Μπλέτσας).

Πηγή: passports.gr