«Είναι ένας τελικός»

Μια νίκη, μισή παραμονή θα ψάξουν οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπαλτιμά.

Ο ποδοσφαιριστής της τρικαλινής ομάδας χαρακτήρισε επιτυχία τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Π. Μαγουλάς» κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ θεωρεί πως με «τρίποντο» κόντρα στον Εθνικό ξεκαθαρίζουν το θέμα της παραμονής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Α. Μπαλτιμά στo goaltrikala.gr:

«Παίξαμε κόντρα σε μια ιστορική και δυνατή ομάδα, πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της. Εξαρχής γνωρίζαμε ότι ακόμα και η ισοπαλία θα μας χάριζε πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι πραγματικά ένας τελικός διότι με τρίποντο εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή μας. Θέλω να δώσω το σύνθημα της νίκης τόσο στους συμπαίκτες μου όσο και στον φίλαθλο κόσμο ώστε να γίνει ο 12ος παίχτης μας.
Εύχομαι η χρονιά να κλείσει με χαρούμενο τρόπο, και παρ’ όλες τις δυσκολίες που περάσαμε, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, τεχνικό τιμ και συμπαίκτες».