Εβδομάδα αποφάσεων για τη Γ΄ Εθνική

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε κρίνεται κρίσιμη για τις αποφάσεις που ενδέχεται να ληφθούν για το μέλλον της Γ΄Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα.

Από σήμερα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις τελικές αποφάσεις, οι οποίες θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Tο κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα του Ηρακλή στο facebook:

«Κρίσιμη μέρα αύριο τρίτη 19/1 για την Γ’ εθνική. Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «μαζί με τους λοιμωξιολόγους» αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

Να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο έχει ήδη σταλεί από την ΕΠΟ στα σωματεία και στους ειδικούς. Εφόσον οι λοιμωξιολόγοι εγκρίνουν το πρωτόκολλο που θα κατατεθεί, τότε αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ αυτό που αναμένουμε είναι αν ισχύσει αρχικά και για την Γ’ Εθνική.

Επιθυμία των ομάδων είναι να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, αφού βεβαίως αναληφθούν τα έξοδα έστω της διαιτησίας από την διοργανώτρια αλλά και η βοήθεια στην διεξαγωγή των εβδομαδιαίων τεστ κορωνοϊού που επιβάλλεται να γίνονται όπως στη super league.

Πηγές μας αναφέρουν ότι ίσως πάρει παράταση η επανέναρξη της Γ’ εθνικής και ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουν οι λοιμωξιολόγοι να αποφασίσουν αναλόγως με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία τις επόμενες ημέρες και πόσο μάλλον αν ξεκινήσει και η Football League θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω να περιμένουμε για το «ΟΚ» της Γ’ εθνικής».