«Εθνικός Φιλιππιάδας: Αποχαιρετιστήρια γιορτή της Ακαδημίας»

Μέσα σε ένα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις των παιδιών-αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Π.Σ. Εθνικός Φιλιππιάδας.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 το πρωί, σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, στο κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου των κ.κ. Ανδριανού Παπαδήμα και Δημήτρη Λάκκα, σε μια κατάμεστη πισίνα, οι γονείς-μέλη του Συλλόγου και τα παιδιά, έδειξαν ότι ο αθλητισμός μπορεί να είναι ένα κομμάτι της ζωής τους και μέσα από αυτό, να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό του ποιοτικό κόσμο, απαλλαγμένο από τον αυτοσκοπό την νίκης, παρά μόνο της συμμετοχής.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου, κύριος Γιολδάσης Ευάγγελος, ο οποίος είναι και ο ίδιος γονέας παιδιών της ακαδημίας, στάθηκε στο γεγονός ότι η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε με μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών και επιτυχίες από την προηγούμενη, γεγονός που τους δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν και του χρόνου με μεγαλύτερη τόλμη και καινοτομία.

Ο δε προπονητής-τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας κύριος Ανδριανός Παπαδήμας αναφέρθηκε στην επιτυχία των προγραμμάτων «Αγωνίσου σε όλες τις Κατηγορίες» και «Ποδόσφαιρο για Όλους», που υλοποιούνται από την ακαδημία του Εθνικού και τα οποία στηρίχθηκαν στη συνεργασία και την προφορική δέσμευση όλων, στους όρους υλοποίησής τους, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, αντιπαραθέσεις και εγωισμούς.

Οι υπόλοιποι προπονητές της ακαδημίας κ.κ. Μιχάλης Λαϊνάς, Δημήτρης Γκίζας και Δημήτρης Λάκκας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία θα αρχίσει από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για Καλό Καλοκαίρι.