Εθνικός Φιλιππιάδας: Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία στην Βόνιτσα

Πολλά παράπονα είχαν οι ιθύνοντες του Εθνικού Φιλιππιάδας αναφορικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αμβρακικό για την 3η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στην Βόνιτσα.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας εκφράζει έντονα τα παράπονα της για την διαιτησία των Φίτσα-Αναγνωστάκη-Παππά στον σημερινό αγώνα με τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Στεκόμαστε ιδιαίτερα στη φάση του 40ου λεπτού όταν σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αντώνη Χρηστογιάννη (ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκαν ράμματα) δεν δόθηκε ούτε φάουλ και ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας για τον ποδοσφαιριστή του Αμβρακικού Βόνιτσας.

Αντίθετα στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών μας για το σκληρό μαρκάρισμα μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Αναγνωστάκη τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γυφτοκώστα. Σε μια φάση χάσαμε δυο ποδοσφαιριστές.

Επίσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν υπέρ των γηπεδούχων με αποκορύφωμα την φάση του 30ου λεπτού όπου πέναλτυ στον Σιδηρόπουλο μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ.

Είναι η δεύτερη φορά σε δυο μόνο εκτός έδρας αγώνες που αντιμετωπίζουμε «χειρουργική διαιτησία» αφού ο σημερινός δεύτερος βοηθός Παππάς στην πρώτη αγωνιστική με τον Πανλευκάδιο στο Νυδρί μετέτρεψε πέναλτυ σε άουτ μετά από υπόδειξη του διαιτητή για πέναλτυ.

Δείγμα ότι δεν μας σέβονται, μια ομάδα με ιστορία, μια ομάδα με τον κόπο, τον ιδρώτα και την οικονομική αιμορραγία παραγόντων και φιλάθλων έβγαλαν την ομάδα από ένα τούνελ χρεών (η μόνη ίσως στην Ελλάδα αφού όλες άλλαξαν Α.Φ.Μ.).

Δεν θέλουμε να ευνοηθούμε θέλουμε ισότητα και ότι είναι να γίνει , να γίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αμβρακικού Βόνιτσας για την φιλοξενία σε ένα παιχνίδι δυνατό και αμφίρροπο.

Η μοναδική παραφωνία ήταν η Διαιτησία η οποία φαίνεται ότι έχει αναλάβει να λύσει κάποιες εξισώσεις.

Εμείς η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας μαζί με τον κόσμο μας οφείλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας και να ζητήσουμε από τους θεσμούς που εμπλέκονται στην διοργάνωση του πρωταθλήματος ισότητα και σεβασμό γιατί εν τέλει οι παράγοντες με τις ομάδες τους αποτελούν το κύτταρο του ποδοσφαίρου και όχι οι σφυρίχτρες και τα γραφεία.

Με τιμή

Το ΔΣ ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας 1935