Εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και διπλασίασε τις νίκες ο Παναγρινιακός

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πέτυχε ο Παναγρινιακός, που επιβλήθηκε με 3 – 1 της Θύελλας Κατσικά.
Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ, όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει στην κορυφή τον Παναγρινιακό, ενώ χωρίς βαθμό έμεινε η Θύελλα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 7ο λεπτό με τον Παρδαλό να διώχνει με τα πόδια τη μπάλα σε πλασέ του Τσαφίτσα, που βγήκε σε τετ α τετ.
Ο Παναγρινιακός ισορρόπησε, αλλά δε μπόρεσε να απειλήσει και στο 33΄ ο Μούτσιος με κάθετη πάσα έβγαλε το Φαρμάκη απέναντι στον Παρδαλό και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1 – 1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Άγγελου Φραγκούλη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια και η συγκεκριμένη φάση ήταν καθοριστική για τη συνέχεια του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγρινιακού πήραν μέτρα στο γήπεδο και προηγήθηκαν στο 59ο λεπτό με πλασέ του Ντούλια μετά από πάσα του Κούση.
Στο 74΄ ο Βασιλόγιαννης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαϊωάννου και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη. Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαϊωάννου έδιωξε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Κούσης με κοντινό πλασέ έκανε το 3 – 1.
Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Παναγρινιακός πανηγύρισε το δεύτερο “τρίποντο” σε ισάριθμους αγώνες.
Το φιλμ του αγώνα.
4΄ Εκτέλεση φάουλ του Τσαφίτσα η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στην αγκαλιά του Παρδαλού. 7΄ Κάθετη πάσα του Νάκου στον Τσαφίτσα που σε τετ α τετ με τον Παρδαλό πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παναγρινιακού.
10΄ Σουτ του Μήλιου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
13΄ Εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη από τα αριστερά στην πορεία της μπάλας κινήθηκαν οι Βασιλόγιαννης και Καλοκαίρης, αλλά δεν την βρήκαν και ο Παπαϊωάννου την έδιωξε σε κόρνερ.
19′ Σέντρα του Βασιλόγιαννη από αριστερά ο Κούσης από κοντά δε βρήκε την μπάλα, που πέρασε άουτ.
22΄ Συνδυασμός Κούση με Βασιλόγιαννη ο δεύτερος έκανε την πάσα στον Βασιλάρη, που έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.
24΄ Μακρινό σουτ του Ντούλια μπλόκαρε ο Παπαϊωάννου.
33΄ Γκολ. Ο Μούτσιος κάνει κάθετη πάσα στο Φαρμάκη που απέναντι από τον Παρδαλό με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
40΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια από δεξιά η μπάλα φτάνει στην “καρδιά” της περιοχής, όπου ο Φραγκούλης με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για το 1 – 1.
47΄ Σουτ του Τσαφίτσα από δεξιά μέσα στην περιοχή μπλόκαρε ο Παρδαλός.
59΄ Γκολ. Πάσα του Κούση στο Ντούλια που από δεξιά απέναντι στον Παπαϊωάννου, έκανε το πλασέ στα δίχτυα για το 2 – 1.
60΄ Σέντρα του Κούση από δεξιά ο Γκόλιας έκανε το μονοκόμματο σουτ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
62΄ Εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
65΄ Σουτ του Τσαφίτσα η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
74΄ Ο Στέφανος Φραγκούλης βγάζει το Βασιλόγιαννη απέναντι στον Παπαϊωάννου, ο επιθετικός του Παναγρινιακού κάνει το πλασέ και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Θύελλας.
77΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια ο Παπαϊωάννου έδιωξε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Κούσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 1.
83΄ Φαλτσαριστό σουτ του Αντωνόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
88΄ Σουτ του Πολυχρόνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
90΄ Σέντρα του Τσαφίτσα από δεξιά ο Δημήτρης Βελτσίστας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (67΄ λ.τ. Αντωνόπουλος), Μήλιος (88΄ Νούλας Σ.), Κούσης, Βασιλάρης (71΄ Φραγκούλης Σ.), Βασιλόγιαννης (88΄ Ψηφής).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (Πέτρος Κοντοδήμας): Παπαϊωάννου, Νάνος, Λισγάρας, Πάκος (70΄ λ.τ. Πολυχρόνης), Μελιγγιώτης (70΄ Γούλας), Τσουμάνης (82΄ Βελτσίστας Δ.), Φαρμάκης, Μούτσιος, Νάκος, Τσαφίτσας, Ασωνίτης.
πηγή: websports.gr