Ενθουσιασμός στην Παναχαϊκή για το καλό ξεκίνημα

Το πολυπόθητο ξεκίνημα που χρειαζόταν για να… πυροδοτήσει το κλίμα στις τάξεις της πέτυχε η Παναχαϊκή στα Περιβόλια.

Η πολύ δύσκολη πρεμιέρα που είχαν οι «κοκκινόμαυροι» στο πρωτάθλημα ήταν και ένα πρώτης τάξεως δείγμα γραφής για τις δυνατότητες της ομάδας που διατείνεται από την αρχή της προετοιμασίας της ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά.

Αν μη τι άλλο το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν μπορούσε να δώσει πιο πειστική απάντηση στο ξεκίνημα της κούρσας του φετινού πρωταθλήματος. Η νίκη στην πρεμιέρα, αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος που ήρθε, πιστοποιεί τις βλέψεις της Παναχαϊκής και δίνει δύναμη σε όλο τον Οργανισμό της για ανάλογη συνέχεια.

Ακολουθεί η επικίνδυνη Επισκοπή

Ο επόμενος αντίπαλος, εκ της Κρήτης ορμώμενος και αυτός, είναι πάντως εξίσου επικίνδυνος και μάλιστα μακριά από την έδρα του θα παίξει απαλλαγμένος από το άγχος. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κοκκινόμαυρους» να μετοχοποιήσουν το «διπλό» τους στα Χανιά, φτάνοντας στο 2 στα 2 στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η Επισκοπή έδειξε στην πρεμιέρα με τον γρήγορο και δυνατό Ολυμπιακό Β’, ότι είναι μία εξαιρετικά υπολογίσιμη ομάδα, η οποία εκτός των άλλων δεν βαρύνεται και με τον άγχος να πρωταγωνιστήσει, έχοντας και πέρσι μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Έτσι η Παναχαϊκή παρά τον ενθουσιασμό του εξαιρετικού ξεκινήματος, θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη για να φτάσει στο απόλυτο βάζοντας ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους ανταγωνιστές της, πιάνοντας τα… ψηλά πατώματα από το ξεκίνημα.

Γενικός… ξεσηκωμός στην Αγυιά

Στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων» παρά τη… μουδιασμένη κίνηση των διαρκείας, περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου μετά την πειστική εμφάνιση στα Χανιά και η Αγυιά, αναμένεται σε λίγες μέρες από σήμερα να θυμίσει εικόνες από τα περσινά πλέι οφ.

«Κοκκινόμαυρη» εξέδρα στα Περιβόλια

Εξάλλου λίγο από… Αγυιά θύμισαν και τα Περιβόλια την Κυριακή, με την «κοκκινόμαυρη» αποστολή να παίρνει τη θέση της στη δική της «γωνιά» της εξέδρας. Τους φίλους της Παναχαϊκής που ακολούθησαν την αποστολή από την Πάτρα, συμπλήρωσε η Κ19 των «κοκκινόμαυρων» που έπαιζε με τη σειρά της το πρωί στην πόλη της Κρήτης υπό τον προπονητή της Χάρη Ράντο, αλλά και τους γονείς και συνοδούς των… μικρών.

Όλοι μαζί δημιούργησαν μία πολύ όμορφη και υγιή ατμόσφαιρα που «έσπρωξε» το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου στη νίκη!

Πηγή: matchnews