Εξηγεί γιατί δεν κατεβαίνει η Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Δεν κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα η Φορτούνα Βαλανιδοράχης αν και δήλωσε συμμετοχή.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ή έστω μπαίνουν σε αδράνεια για κάποιο χρονικό διάστημα. Το ταξίδι της Φορτούνας Βαλανιδορράχης στα γήπεδα της Πρέβεζας – Λευκάδας προσωρινά σταματά.
Παρότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και αυτή την χρονιά, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο. Οι λόγοι είναι πολλοί και σύνθετοι. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ για να πάρουμε την απόφαση της ΜΗ συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα και σίγουρα πάρθηκε με Πόνο Ψυχής.
Ευχαριστούμε όλους εσάς τους φιλάθλους που στηρίξατε την ομάδα με κάθε τρόπο. Ειδική μνεία θα πρέπει να κάνουμε σε αυτούς που αγάπησαν την ομάδα και φύγανε για ψηλά με την σημαία της Φορτούνας. Τους παίκτες και τους προπονητές που πάντα υπερέβαλαν εαυτό για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Τους Δημάρχους Πάργας που βοήθησαν ώστε το γήπεδο να αποτελεί στολίδι για το χωριό μας. Τους χορηγούς μας που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς ήταν πάντα δίπλα μας. Τους αγωνιστικούς μας αντιπάλους που μας βοήθησαν να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τα ΜΜΕ που πρόβαλαν τις προσπάθειές μας.
Από αυτό το ταξίδι κρατάμε τα ωραία.
Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν .
Το Δ.Σ