Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ, 1-0 τον Θεσπρωτό

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΑΕΛ την Κυριακή (3/4), κερδίζοντας δύσκολα με 1-0 τον Θεσπρωτό στο Αλκαζάρ για την 28η «στροφή» του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «βυσσινί» έφτασαν τους 56 βαθμούς και, αφού είχε ρεπό η Βέροια, μείωσαν στους 8 τους πόντους της διαφοράς από την κορυφή, διατηρώντας έτσι κάποιες ελπίδες για την πρωτιά.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, από την πλευρά της, βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Μπονίγια στο 25′ άγγιξε το 0-1, καθώς έπιασε την κεφαλιά και υποχρέωσε σε σπουδαία απόκρουση τον Σουλούκο, για να σταματήσει κατόπιν η μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Στα δοκάρια απάντησαν οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη στο 41′, με τον Μιλτιάδη να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και να σημαδεύει με τη σειρά του το δεξί δοκάρι.

Το ματς έδειχνε να οδεύει στο 0-0, αλλά τη λύση στους Θεσσαλούς έδωσε ο Κούστα, βρίσκοντας δίχτυα με σουτ στο 87′, για να πάρει η ΑΕΛ το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Bεργέτης του Συνδέσμου Αρκαδίας με βοηθούς τον Σαμοΐλη του Συνδέσμου Αθηνών και τον Σπυρόπουλο του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (74′ Κούστα), Νίνο (54′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Τσουμάνης (54′ Όγκμποε), Μιλτιάδης, Μαυριάς (54′ Γλυνός).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντ’ Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (54′ Σαραντίδης), Μπονίγια.

πηγή: a-sports.gr