Επέστρεψε στις νίκες η Θύελλα Κατσικάς, κέρδισε 2-0 τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα

Αν την περασμένη αγωνιστική ο Εορδαϊκός έκανε στην Άρτα την καλύτερη φετινή του εμφάνιση μια εβδομάδα μετά στο παιχνίδι με την Θύελλα Κατσικά εμφάνισε το πολύ καλό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ήττα πισωγύρισμα με 0-2.

Ο Εορδαϊκός μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους  (σίγουρα ο κόσμος μπορούσε να είναι περισσότερος) δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να έχει τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που από τα πρώτα 30΄΄ ήταν απειλητική, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και στο τέλος δίκαια πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι την κακή μέρα των γηπεδούχων έφτασαν στη πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.

Το κακό για τον Εορδαϊκό είναι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε τα άλλα αποτελέσματα που μάλλον ήταν «βολικά» σε συνδυασμό με το χωρίς κόπο τρίποντο της άλλης εβδομάδας.

Επόμενο παιχνίδι για τον Εορδαϊκό το Σάββατο 16/12 στις 11 το πρωί!!! με αντίπαλο την Ζάκυνθο στην Πτολεμαΐδα.

Φάσεις και γκολ

Στα 30″διαγώνιο σουτ του Παππά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 20ο νέο σουτ του Γούλα πέρασε έξω πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25ο σέντρα Γούλα ο Μπαλίτσας πρόλαβε τη τελευταία στιγμή τον Παππά που ήταν έτοιμος να σουτάρει από πολύ κοντά.

Στο 44ο ο Μελιόπουλος κέρδισε όλες τις κόντρες έξω από τη περιοχή σούταρε ο Δημητριάδης απέκρουσε και ο Παππάς από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 50ο εκτέλεση φάουλ από τον Γούλα κεφαλιά του αφύλακτου Παππά άουτ και 3 λεπτά μετά πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον Εορδαϊκό με το σουτ του Γροσδάνη να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 61ο φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι έφτασαν και σε 2ο γκολ με όμορφο σουτ του Εμβραΐζογλου έξω από τη περιοχή.

Αμέσως μετά ευκαιρία για τον  Εορδαϊκό να μειώσει αλλά ο Θεμελής απέκρουσε το σουτ του Σιδηροπούλου που βρέθηκε μόνος απέναντι του .

Στο 86ο εκτέλεση φάουλ Τοπάλη ο Νίκολι παίρνει τη κεφαλιά ο Θεμελής το “γκρεμίζει” αλλά προς γενική κατάπληξη ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ αντί για πέναλτι!!!

Διαιτητής: Καρπέτσος

Βοηθοί: Κολιπέτρος – Αλμπαντής (Σ.Δ. Μακεδονίας)

Κίτρινη είδαν οι Βασιλάκης, Αιχμαλωτίδης, Σκανδάλης, Γούλας, Τοπάλης, Μπαλίτσας.

Εορδαϊκός : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Γροσδάνης (68ο Πούλιος), Μαρκόν (68ο Χάιτας), Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης (57ο Παπάς), Τοπάλης, Παπαζήσης (80ο Δερβίσι), Μάϊλαντ, Νικόλι

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Μελιόπουλος (84ο Δάλλας )Παππάς (73ο Κωσταμένας), Γούλας (73ο Μπλέτσας), Σκανδάλης, Πάκος Πότσης, Βασιλάκης, Εμβραΐζογλου (84ο Καμπούρης)

πηγή: e-ptolemeos.gr